x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMPRESIONANT, ESTE O FIINŢĂ UMANĂ! Fotografia unei nou-născute la limita AVORTULUI

IMPRESIONANT, ESTE O FIINŢĂ UMANĂ! Fotografia unei nou-născute la limita AVORTULUI

13 Sep 2014   •   11:41

Părinţii unei nou-născute prematur au permis publicarea unei fotografii impresionante a fiicei lor, într-o încercare de a modifica legislaţia în ceea ce priveşte termenul până la care este permisă întreruperea sarcinii.

Născuta în cea de a 24 săptămână de sarcină, în ciuda îngrijirii medicale pe care a primit-o, în urma complicaţiilor dezvoltate, micuţa nu a putut supravieţui.

Lipită definitiv de sufletul părinţilor, imaginea a fost surprinsă exact în momentul în care micuţa începea, o dată cu primul său ţipăt, lupta pentru viaţă.

"În fotografia pe care am hotărât să o dăm publicităţii, se observă că Adelaide nu este un foetus, ci o fiinţă umană perfect dezvoltată. Ceea ce mă îngrozeşte este faptul că, din punct de vedere legal, este perfect posibil ca prin avort, poate fi luată viaţa unui bebeluş asemenea ei", a declarat mama fetiţei.

Cuplul mai pierduse un nou-născut, mama intrând în travaliu prematur în cea de a 23-a săptămână de sarcină. După agonizante luni de doliu, în care s-au susţinut unul pe celălalt, cei doi s-au căsătorit.
La cea de-a doua sarcină au răsuflat uşuraţi când au trecut de termenul fatidic, dar la trei zile după, femeia a început să sângereze şi a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost dusă imediat în sala de operaţie.

În urma intervenţiei prin cezariană, fătul a fost extras în viaţă, dar bucuria imensă pe care au simţit-o s-a retras în momentul în care medicii i-au anunţat că le este imposibil să facă plămânii să funcţioneze fără să fie asistaţi. De comun acord au hotărât că este cazul să o lase să plece...

O sarcină nedorită poate fi prevenită, există numeroase produse anticoncepţionale. Avortul este, şi imaginea prezentată o demonstrează, o barbarie, şi decizia de a-l provoca este identică cu condamnarea la moarte a unei vieţi...




×