x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Stirile zilei - 12 august 2004

EXTERNE/Stirile zilei - 12 august 2004

12 Aug 2004   •   00:00
TACTICA NOUA. Reteaua terorista Al-Qaeda pregateste un asasinat politic "impotriva unui proeminent lider american sau international" si o serie de atentate de proportii lansate pe teritoriul SUA, scrie Washington Times. Asasinatul ar putea fi organizat fie in America, fie pe teritoriul altei tari, inclusiv Arabia Saudita ori Yemen. Masacrele vor fi anuntate de liderul retelei, Ossama ben Laden, printr-un mesaj "vizual sau auditiv", scrie Washington Times. (Anca Aldea)

NOROC CHIOR. Un condamnat pe viata pentru violuri in serie este castigatorul a peste 10 milioane de euro la loteria din Marea Britanie. Britanicii sunt de parere ca barbatul ar trebui sa ofere banii castigati victimelor sale, care au grave probleme financiare. (Maria Toader)

ABSENT. Secretarul american de stat, Colin Powell, nu va participa la conventia nationala a Partidului Republican, cea mai importanta reuniune a partidului. Absenta lui Powell este cu atat mai neobisnuita cu cat conventia va reprezenta un moment crucial in campania electorala a presedintelui George W. Bush. Colin Powell, despre care se spune ca se simte trecut pe linie moarta in administratia Bush, nici nu va fi in tara in ziua Conventiei. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe