x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FENOMEN MISTERIOS, filmat de poliţişti în Pennsylvania! Ofiţerii BULVERSAŢI nu găsesc nicio explicaţie (VIDEO)

FENOMEN MISTERIOS, filmat de poliţişti în Pennsylvania! Ofiţerii BULVERSAŢI nu găsesc nicio explicaţie (VIDEO)

01 Sep 2014   •   12:30
FENOMEN MISTERIOS, filmat de poliţişti în Pennsylvania! Ofiţerii BULVERSAŢI nu găsesc nicio explicaţie (VIDEO)

Lumini intermitente venind de la un obiect zburător neidentificat a uluit poliţia locală din Pennsylvania, oamenii legii neavând nicio explicaţie pentru misteriosul fenomen, scrie The Mirror.

În mintea lui Stephanie Wilkerson nu există nicio îndoială în legătură cu ceea ce a văzut pe cer săptămâna trecută. În momentul în care, deasupra casei sale, a apărut un cerc gigant cu lumini intermitente, femeia a fugit la vecinul ei şi împreună au privit fenomenul cu binoclul.

Scroll pentru video

După ce luminile şi-au schimbat culoarea, Stephanie a sunat la 911 şi a început să filmeze scena cu telefonul mobil.

"Am crezut că era un avion, însă nu se mişca. M-am uitat la acel obiect timp de 20 de minute şi am observat cum îşi schimbă culoarea", a declarat femeia pentru ABC News.

În urma apelului la 911, la faţa locului a ajuns şi ofiţerul Gary Seefeldt, de la departamentul de Poliţie Locală "Lower Paxton", care nu a putut să dea o explicaţie fenomenului.

Paxton nu a stat prea mult pe gânduri şi a mai chemat doi ofiţeri, care, de asemenea, au rămas cu gura căscată. Oamenii legii au sunat la aeroporturile din apropiere şi Garda Naţională pentru a verifica dacă există zboruri în zonă, iar răspunsul a fost negativ.

"Acum cred în OZN-uri", a fost concluzia lui Stephanie Wilkerson.



×