x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Forrest Gump al Rusiei - a străbătut 9.300 km pe jos

Forrest Gump al Rusiei - a străbătut 9.300 km pe jos

03 Mai 2016   •   18:34
Forrest Gump al Rusiei - a străbătut 9.300 km pe jos

Un bărbat din Sankt Petersburg a mers pe jos de-a lungul Rusiei până la Vladivostok, o călătorie de 9.300 de km, care a durat aproape 2 ani.

Serghei Skiulin, în vârstă de 24 de ani, poreclit "Forrest Gump al Rusiei", a sosit la oceanul Pacific luni, relatează agenţia de ştiri rusă RIA Novosti, citată de The Guardian. Skiulin le-a povestit localnicilor din Vladivostok că a călătorit de la Sankt Petersburg timp de un an şi opt luni, cu toate că mama sa spune că a plecat de acasă în iunie 2014.

Cu un rucsac în spate, pungi în care avea pâine, apă şi câteva conserve, Skiulin a traversat cel mai mare continent fără să aibă o hartă sau instrumente de navigare. Rusul a povestit în luna martie pentru EAOMedia.ru, că a dormit la marginile drumurilor, sub poduri, s-a odihnit la cafenelele de pe şosele, în locuinţele unor oameni binevoitori şi chiar în secţii de poliţie.

Tânărul a lucrat temporar şi a petrecut o lună din iarna trecută într-o biserică din regiunea Amur, în apropierea graniţei cu China. Localnicii i-au oferit uneori mâncare, bani, haine şi i-au oferit fetefoanele pentru a vorbi cu familia.

×