x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Forum - O romanca isi cauta sora

Forum - O romanca isi cauta sora

14 Aug 2004   •   00:00

Pe forumul Jurnalului National s-a discutat despre o femeie din Romania care isi cauta sora pierduta in urma cu mai bine de 20 de ani, in Australia.

O femeie care locuieste in Romania nu a mai primit vesti de la sora sa care a emigrat in Australia de mai bine de 20 de ani.

Mesajul ei a aparut pe portalul romanilor din Statele Unite, www.romanian-portal.com.

Echipa care administreaza site-ul ii roaga pe toti cei care o pot ajuta pe femeia care nu si-a dezvaluit numele sa lase un mesaj pe FORUMUL ROMANIAN-PORTAL sau sa trimita un e-mail la adresele webmaster@romanian-portal.com sau info@romanian-portal.com.

"Sora mea, Carpaci Constanta (nascuta Moisin Constanta, la data de 31 octombrie 1958), a plecat in perioada 1978-1980 din tara. Prima ei destinatie a fost in Australia.

A plecat impreuna cu sotul ei, Carpaci George (sau Gheorghe), si impreuna cu primul lor copil, Armando. Din Australia am primit o felicitare de la ea, la un moment dat, in 1982. Am fost anuntata ca mai are o fetita pe nume Diana Carpaci.

I-am raspuns imediat, avand adresa ei, dar mi-a fost returnata scrisoarea, motivul fiind ca nu mai locuieste la aceea adresa (sau poate ca nici nu a mai ajuns scrisoarea mea, in acele vremuri ti-o returnau "baietii" de la Securitate cu toate stampilele necesare pe ea). Din acel moment nu mai stiu nimic de ea...

Am fost anuntata printr-o cunostinta comuna ca a plecat in SUA, ca ar fi divortat, dar nu a stiut sa-mi furnizeze si alte informatii.

Ce ma nelinisteste pe mine cel mai mult este faptul ca nu a incercat sa-mi mai scrie, eu locuind la aceeasi adresa de cand a plecat ea. Tanta (dupa cum ii spuneam noi ) este mai mare ca mine cu 10 ani si suntem surori doar dupa tata.

De aproximativ 10 ani, prin intermediul Internetului, incerc DOAR sa stiu de ea, daca este in viata sau nu. Sunt sigura ca intr-un final tot voi gasi ceva... "Speranta este visul omului treaz." (Aristotel)

Multumesc tuturor celor care citesc acest mesaj!"
×
Subiecte în articol: diaspora