x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fratele Ducesei de Cornwall a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel din New York

Fratele Ducesei de Cornwall a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel din New York

24 Apr 2014   •   09:23
Fratele Ducesei de Cornwall a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel din New York

Familia regală britanică este în doliu după decesul lui Mark Shand, fratele Ducesei de Cornwall, soţia Prinţului Charles.

Aflat la New York, unde a participat la o licitaţie, urmată de o strângere de fonduri în beneficiul organizaţiei caritabile pe care o conducea, Shand şi-a pierdut viaţa după ce căzut, accidental, de la balconul unui bar aflat în incinta hotelului Gramecy.

Medicii de la spitalul Belevue, acolo unde Shand a fost transportat de urgenţă, au pronunţat decesul acestuia după 12 ore în care au făcut toate eforturile pentru a-l ţine în viaţă.

Shand, în vârstă de 62 de ani, singurul frate al Camillei, era cunoscut drept un mare filantrop şi un apărător al drepturilor animalelor pe cale de dispariţie.

Shand a fost angajat în câteva relaţii amoroase cu femei celebre, înainte de a se căsători în 1990 cu actriţa Clio Goldsmith, nepoata miliardarului James Goldsmith. Cei doi, care au o fiică, Ayesha, în vârstă de 19 ani, au divorţat în 2009, la puţin timp după ce Shand s-a angajat într-o relaţie cu avocata Ruth Powys (36 de ani).

×