x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gadget la superlativ, marca Steve Jobs: Iahtul pe care fondatorul Apple l-a proiectat şi nu a apucat să-l vadă este gata (VIDEO)

Gadget la superlativ, marca Steve Jobs: Iahtul pe care fondatorul Apple l-a proiectat şi nu a apucat să-l vadă este gata (VIDEO)

29 Oct 2012   •   10:33
Gadget la superlativ, marca Steve Jobs: Iahtul pe care fondatorul Apple l-a proiectat şi nu a apucat să-l vadă este gata (VIDEO)

Iahtul, botezat "Venus", a fost proiectat chiar de Steve Jobs și de faimosul deigner minimalist Philippe Starck.

Mai multe fotografii cu iahtul aici

În cartea biografică scrisă de Walter Isaacson, Jobs spune: "Știu că e posibil ca eu să mor și să o las pe Laureen cu o barcă pe jumătate construită. Dar trebuie să merg mai departel. Dacă nu o fac, e ca și cum aș admite că sunt pe cale să mor". În lipsa sa, familia lui Jobs a continuat să construiasca iahtul, iar compania olandeză care l-a făcut l-a şi lansat la apă acum câteva zile.

Ambarcaţiunea are 80 de metri, are un exterior din aluminiu şi este echipat cu iMac-uri, potrivit Daily Mail.

La ceremonie au luat parte văduva lui Jobs, Laureen, și trei dintre copii lor. Fiecare persoană implicată în construcţia iahtului a primit un iPod Shuffle inscripţionat cu numele vasului şi o notă scrisă în care acestora li se mulţumea pentru munca grea depusă şi măiestria de care au dat dovadă: "Thank you for your hard work and craftmanship. From the Jobs Family".

×
Subiecte în articol: Steve Jobs iaht venus imac ipod Philippe Starck