x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GAFĂ INCREDIBILĂ! În ce ipostază este filmat un reporter Sky News, în locul unde s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines (VIDEO)

GAFĂ INCREDIBILĂ! În ce ipostază este filmat un reporter Sky News, în locul unde s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines (VIDEO)

21 Iul 2014   •   13:44
GAFĂ INCREDIBILĂ! În ce ipostază este filmat un reporter Sky News, în locul unde s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines (VIDEO)

Colin Braizer, reporter la Sky News, unul dintre cele mai cunoscute posturi de ştiri din lume, a făcut un gest reprobabil chiar în locul unde s-a prăbuşit avionul MH17, al companiei aeriene Malaysia Airlines.

Într-o transmisiune în direct, din Ucraina, Colin a început să caute prin bagajele victimelor accidentului aerian. Reporterul a arătat pe post inclusiv un set de chei şi o periuţă de dinţi. La un moment dat, Braizer şi-a dat seama că nu e bine ce face şi a spus: "Bănuiesc că nu ar trebui să facem acest lucru".

Scena transmisă în direct a staârnit un val de critici pe internet, jurnalistul fiind acuzat că a încălcat intimitatea persoanelor decedate.

În urma incidentului, conducerea postului Sky News şi-a cerut scuze pentru relatarea prezentatorului.

"Astazi, in timp ce prezenta de la locul accidentului zborului MH17, Colin Brazier a reflectat asupra tragediei umane a evenimentului si a aratat telespectatorilor continutul bagajului unei victime. Colin a recunoscut imediat ca acest gest a fost nepotrivit si a spus acest lucru in direct. Atat Colin, cat si SkyNews isi cer scuze pentru orice jignire cauzata", se arată într-un comunicat al Sky News.

Urmăreşte mai jos scena!

×