x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: Incendiu la un centru pentru migranţi, soldat cu 37 de răniţi, inclusiv 10 copii

Germania: Incendiu la un centru pentru migranţi, soldat cu 37 de răniţi, inclusiv 10 copii

11 Iun 2017   •   11:47
Germania: Incendiu la un centru pentru migranţi, soldat cu 37 de răniţi, inclusiv 10 copii

Treizeci şi şapte de persoane, inclusiv 10 copii, au fost rănite în incendiul izbucnit duminică dimineaţa la un centru pentru migranţi situat în oraşul german Bremen (nord-vest), potrivit poliţiei şi pompierilor, relatează agenţia Reuters. 

Incendiul a izbucnit la un container cu gunoi aflat lângă clădirea centrului, unde sunt adăpostiţi peste 100 de migranţi, a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei, precizând că sunt cercetate cauzele incendiului, inclusiv o posibilă motivaţie antiimigraţionistă. 

Potrivit serviciului de pompieri din Bremen, 14 răniţi, inclusiv 10 copii, au fost internaţi în spitale din oraş, iar ceilalţi au primit îngrijiri la faţa locului. 

Peste 70 de pompieri şi 27 de vehicule au participat la stingerea incendiului. Conform pompierilor, pentru moment, nu se mai poate locui în centru. 

Germania se confruntă cu o violenţă de extrema-dreaptă crescândă, pe fondul unui aflux în ţară de peste un milion de migranţi în ultimii doi ani, a indicat un raport anual al serviciilor interne de securitate ale Germaniei.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: germania incendiu centru migranti