x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Farmacişti atacaţi cu lapte de sân de o hoaţă care a fugit cu banii din casa de marcat

Farmacişti atacaţi cu lapte de sân de o hoaţă care a fugit cu banii din casa de marcat

30 Oct 2014   •   14:54
Farmacişti atacaţi cu lapte de sân de o hoaţă care a fugit cu banii din casa de marcat

O femeie din Germania a reuşit să fugă cu banii din casa de marcat a unei farmacii după ce şi-a apăsat sânii în aşa fel încât să stropească angajaţii cu lapte.

Poliţia germană spune că nu au mai întâlnit până acum o asemenea metodă, infractoarea fiind poreclită deja drept: "stropitoarea cu lapte" de presa din această ţară.

Incidentul a avut loc în oraşul Darmstadt. O femeie s-a aşezat la coadă cu o pompă de sân în valoare de 20 de eruo. Aceasta i-a oferit farmacistului o bancnotă de 200 de euro, aşteptând apoi ca acesta să deschidă casa de marcat pentru a-i da restul.

În acest moment, femeia s-a descheiat la cămaşă şi, apăsându-şi sânul, a trimis un jet de lapte direct în faţa farmacistului. Femeia a repetat procedeul şi cu a doua farmacistă care se afla la tejghea, apucând apoi banii din casa de marcat şi fugind din farmacie.

"Angajaţii şi clienţii au rămas stană de piatră în faţa unui incident atât de extraordinar. Femeia a creat confuzia pentru a fura. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de caz", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ferdinand Derigs.

Potrivit descrierii farmaciştilor, "stropitoarea cu lapte" este o femeie solidă, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani, cu părul lung, brunet, prins în coadă la spate.

×
Subiecte în articol: lapte de san furt farmacie