x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Idilă cu Alain Delon? Fosta Primă Doamnă a Franţei, fotografiată alături de celebrul actor

Idilă cu Alain Delon? Fosta Primă Doamnă a Franţei, fotografiată alături de celebrul actor

11 Apr 2014   •   10:17
Idilă cu Alain Delon? Fosta Primă Doamnă a Franţei, fotografiată alături de celebrul actor

Valerie Trierweiler, fosta iubită a preşedintelui francez, pare că şi-a revenit după scandalul amoros care i-a distrus relaţia cu Francois Hollande. Potrivit cotodianului spaniol La Vanguardia, Valerie s-a refugiat în braţele actorului Alain Delon.

Speculația vine după ce Valerie Trierweiler (49 de ani) și Alain Delon (79 de ani) au fost surprinși împreună într-un restaurant din Paris.

Fosta primă doamnă şi preşedintele Hollande s-au despărțit la începutul acestui an, după ce presa a aflat despre legătura amoroasă a lui Hollande cu o tânără actriţă.

"Anunţ că am pus capăt vieţii în comun cu Valerie Trierweiler", sunt cele câteva cuvinte prin care Hollande şi-a oficializat, în luna ianuarie, despărţirea de Trierweiler. Anunţul a fost făcut la câteva săptămâni după ce revista Closer dezvăluise legătura secretă dintre şeful statului şi actriţa Julie Gayet.

"Valerie Trierweiler a admis cu tristeţe că povestea s-a terminat, dar nu a semnat şi ea textul, ci a vrut ca preşedintele să îşi asume singur decizia", au spus atunci persoane din anturajul partenerei de viaţă a preşedintelui francez în Le Parisien.

×