x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini HALUCINANTE într-un institut medical. Experţii în paranormal au capturat un fenomen INEXPLICABIL (VIDEO)

Imagini HALUCINANTE într-un institut medical. Experţii în paranormal au capturat un fenomen INEXPLICABIL (VIDEO)

21 Oct 2014   •   11:49
Imagini HALUCINANTE într-un institut medical. Experţii în paranormal au capturat un fenomen INEXPLICABIL (VIDEO)

Mai mulţi experţi în fenomene paranormale au analizat mai multe imagini filmate în interiorul Institutului Medical din Liverpool, deschis în 1837. Demersul specialiştilor vine după ce, de-a lungul anilor, au fost raportate tot felul de fenomene înfricoşătoare: vizitatorii au văzut fantome pe scări, în bibliotecă sau în sala de lectură.
 
Grupul, alcătuit din experţi dar şi din oameni obişnuiţi, şi-au propus să rezolve misterul din spatele straniilor apariţii, scrie The Mirror.

După ce au analizat înregistrările făcute în institut, investigatorii au ajuns la concluzia că au surprins fantoma lui Richard Caton, lord şi fost primar al oraşului Liverpool. Potrivit specialiştilor, Caton, care a murit în 1926, ar fi încercat să comunice cu ei.

Pamela Robinette, investigator în cadrul Sefton Paranormal Investigators, a folosit un aparat care detectează activitate electro-magnetică, acesta declanşându-se în momentul în care numele lordului a fost strigat.

Timp de două ore, experţii au interogat fantoma lordului Caton, timp în care aparatul s-a declanşat de 17 ori. Mai mult decât atât, Robinette susţine că temperatura a coborât cu 5 grade Celsius la fiecare revenire a fantomei în cameră.

Experţii spun că poate cel mai terifiant episod al investigaţiei paranormale a fost o înregistrare în care se aude o voce necunoscută în timp ce se aflau într-o cameră total securizată.

×