x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI ŞOCANTE cu Angelina Jolie dependentă de HEROINĂ! Actriţa, filmată de dealerul care îi furniza droguri

IMAGINI ŞOCANTE cu Angelina Jolie dependentă de HEROINĂ! Actriţa, filmată de dealerul care îi furniza droguri

09 Iul 2014   •   10:15
IMAGINI ŞOCANTE cu Angelina Jolie dependentă de HEROINĂ! Actriţa, filmată de dealerul care îi furniza droguri

Ochii ei sunt injectaţi şi goi, are răni pe braţe şi pare epuizată. The National Enquirer a publicat o înregistrare datând din anii '90 care o prezintă pe câştigătoarea premiului Oscar într-o stare deplorabilă din cauza consumului de droguri.

Filmuleţul o arată pe Jolie discutând incoerent cu tatăl ei la telefon, actriţa fiind filmată chiar de Franklin Meyer, cel care o "aproviziona" cu heroină şi cocaină, scrie Daily Mail.

"Angie îmi era clientă de mai mulţi ani. Îi vindeam cocaină şi heroină. Odată, m-a sunat şiu m-a chemat la ea acasă. Ăsta era felul ei de a-mi cere droguri. Abia cumpărasem o cameră video şi am decis să o iau cu mine", a povestit bărbatul de 68 de ani pentru The National Enquirer.

"Când am ajuns, i-am dat drogurile şi mi-a dat nişte bani. Era trasă la faţă şi avea urme de ace pe braţe", a mai spus Franklin Meyer.

Bărbatul susţine că actriţa era conştientă de prezenţa camerei de înregistrat, dar nu părea că o deranjează.

Franklin Meyer susţine că actriţa Angelina Jolie s-a drogat frecvent cu heroină şi cocaină sub ochii lui.

"În general cheltuia cam 100 de dolari de fiecare dată, asta însemna cam o jumătate de gram de cocaină şi a zecea parte dintr-un gram de heroină. Priza chiar în faţa mea, pentru ea nu conta cine mai era de faţă. 'Chiar mi-aş dori să adopt un copil', mi-a spus. Eram şocat, în mijlocul cuţitelor şi drogurilor, ea vorbea despre adopţie", a mai spus Meyer.

 

×