x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginile care au pus pe jar specialiştii britanici. Ce a surprins satelitul Apple într-un celebru lac din Scoţia (VIDEO)

Imaginile care au pus pe jar specialiştii britanici. Ce a surprins satelitul Apple într-un celebru lac din Scoţia (VIDEO)

19 Apr 2014   •   10:59
Imaginile care au pus pe jar specialiştii britanici. Ce a surprins satelitul Apple într-un celebru lac din Scoţia (VIDEO)

Mai multe imagini surprinse în apele lacului Loch Ness, de un satelit Apple, au pus pe jar specialiștii, fiind preluate de numeroase publicații.

O creatură care seamănă cu un pește de dimensiuni uriașe a fost fotografiat cu ajutorul hărților care se găsesc pe iPhone. Opera la apartine a doi tineri, care sunt foarte pasionați de mitul lui Nessie și care au scanat centimetru cu centimetru imaginile din satelit.

Inițial, imaginile au fost văzute doar de cei care aveau o aplicație Apple, pe iPad sau iPhone.

Timp de șase luni, imaginile au fost studiate de experții de la Fan Clubul Loch Ness Monster, iar concluzia lor este că satelitul a surprins, într-adevăr, "bestia", scrie Daily Mail.

"Am dat de imagini dintr-o intamplare, mai uitam pe transmisiile satelitului si dintr-o data l-am vazut. I se vedea forma mare sub apa si am sunat un expert care stia mai multe despre monstrul din Loch Ness. Am crezut mereu in existenta acestui monstru, iar pozele sunt dovada ca e real. Din pacate, nu am reusit sa il mai surprindem din nou", a declarat Gary Campbell, președintele fan clubului.

×