x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginile din România care au provocat ISTERIE în presa internaţională! Ce s-a întâmplat pe scena unui festival, în faţa a zecii de copii (VIDEO)

Imaginile din România care au provocat ISTERIE în presa internaţională! Ce s-a întâmplat pe scena unui festival, în faţa a zecii de copii (VIDEO)

18 Aug 2014   •   12:08
Imaginile din România care au provocat ISTERIE în presa internaţională! Ce s-a întâmplat pe scena unui festival, în faţa a zecii de copii (VIDEO)

Un filmuleţ postat pe Internet a devenit viral şi a provocat isterie în rândul internauţilor din toată lumea, imaginile fiind preluate de numeroase publicaţii internaţionale şi sârnind adevărate controverse pe reţelele de socializare. Este vorba despre o înregistrare făcută în timpul festivalului "Magic Delta Fest", organizat săptămâna trecută la Sfântu Gheorghe.

Imaginile arată cum trei tinere aflate pe scenă oferă publicului un show incendiar. Pe jumătate dezbrăcate, fetele dansează extrem de provocator, arătându-şi talentul cum ştiu ele mai bine. 

Momentul care a provocat isterie în rândul internauţilor din toată lumea apare însă când camera de filmat se mută în sectorul rezervat spectatorilor.

Ceea ce apare în faţa ochilor este un public format în majoritate din copii care nu par să fie mai mari de 10 ani şi care se uită nedumeriţi la ceea ce se întâmplă în faţa lor.  

Filmarea a fost realizată în timpul "Magic Delta Fest", organizat la Sfântu Gheorghe, şi postată la sfârşitul săptămânii pe LiveLeak şi YouTube. Ulterior, clipul a fost preluat şi de publicaţiile online internaţionale.

Priviţi mai jos scena!

×