x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împușcături în timpul unui concert. Cântăreaţa americană Christina Grimmie, a murit

Împușcături în timpul unui concert. Cântăreaţa americană Christina Grimmie, a murit

11 Iun 2016   •   11:57
Împușcături în timpul unui concert. Cântăreaţa americană Christina Grimmie, a murit

UPDATE: Cântăreaţa americană Christina Grimmie, fostă participantă a show-ului de televiziune 'The Voice', a murit după ce un individ a tras asupra ei, în timp ce artista dădea autografe după concert, a informat poliţia din Orlando, Florida, citată de AFP.

"Vă informăm cu profund regret că Christina Grimmie, @TheRealGrimmie, a murit ca urmare a rănilor" grave, a indicat poliţia din Orlando pe contul său de Twitter.

Potrivit poliţiei, cântăreaţa de 22 ani a rămas după concert să semneze autografe, când un individ înarmat cu două arme de foc a tras asupra ei.

"Fratele cântăreţei s-a precipitat asupra bărbatului iar acesta a tras din nou, luându-şi viaţa", a precizat poliţia.

Artista a fost transportată imediat la centrul medical regional din Orlando, dar a decedat din cauza rănilor grave.

"Nu ştim dacă este vorba de un fan care o urmărea pe Twitter sau pe reţelele de socializare. Nu ştim clar", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Wanda Miglio, la conferinţa de presă.

Christina Grimmie, care a participat la ediţia a 6-a din 2014 a popularului show 'The Voice', difuzat de NBC, şi-a lansat primul disc 'Find Me' în 2011.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cântăreaţa americană Christina Grimmie, cunoscută pentru participarea sa la popularul show de televiziune "The Voice", se află în stare critică după ce a fost împuşcată vineri seara la încheierea unuia din concertele sale susţinut la Orlando (SUA), informează postul NBC, citând surse ale poliţiei.

Presupusul autor al focurilor de armă s-a împuşcat la rândul său luându-şi viaţa, potrivit primelor informaţii.

Focurile de armă au fos trase la Teatrul The Plaza Live, din Orlando (Florida), după ce cântăreaţa a susţinut un spectacol alături de trupa sa Before you Exit, relatează AFP.

Incidentul a avut loc vineri seară la orele 23.00 (03.00 GMT sâmbătă) în incinta unuia dintre cele mai vechi teatre ale oraşului.

Potrivit martorilor, au fost auzite cinci împuşcături la încheierea spectacolului, când publicul ieşea din sală, iar câţiva fani au încercat să ajungă în culise la artistă.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, este cunoscută şi pentru intensa ei activitate pe platforma YouTube, şi pentru participarea sa la popularul show de televiziune 'The Voice' din 2014, unde s-a clasat pe locul trei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Christina Grimmie a murit