x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil! Atacat de un rechin, un surfer s-a salvat aplicându-i un pumn în nas

Incredibil! Atacat de un rechin, un surfer s-a salvat aplicându-i un pumn în nas

14 Noi 2017   •   13:45
Incredibil! Atacat de un rechin, un surfer s-a salvat aplicându-i un pumn în nas

Un doctor britanic care a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Australia a declarat că a supravieţuit pentru că a lovit animalul în nas, în acelaşi fel în care a procedat şi faimosul surfer Mick Fanning în timpul unei competiţii în urmă cu doi ani, informează DPA. 

Charlie Fry, în vârstă de 25 de ani, făcea surf alături de prieteni luni după-amiază la Avoca Beach de Coasta Centrală, la nord de Sydney, atunci când un rechin a sărit din apă şi l-a muşcat de umăr. 

"Am văzut un rechin ieşind din apă, cu dinţii, şi pur şi simplu l-am lovit în faţă", a declarat Fry pentru postul Channel Nine. "Mi-am spus: fă ceea ce a făcut Mick, dă-i un pumn în nas", a povestit el. 

Cunoscutul surfer australian Mick Fanning a ţinut în 2015 prima pagină a ziarelor atunci când în timpul unui concurs profesionist de surfing desfăşurat în Africa Sud a lovit un rechin în faţă, atunci când a fost atacat. 

"Mick, îţi datorez o bere, mulţumesc foarte mult", a declarat Fry, care locuieşte în Australia de două luni şi lucrează ca un medic specializat în urgenţe la un spital local. 

În urma atacului rechinului, Fry s-a ales cu muşcături minore la umăr şi braţ. 

Potrivit bărbatului, rechinul avea o lungime de aproximativ două metri. Pe de altă parte, mass-media locale au indicat că un rechin de trei metri a fost localizat în aceeaşi zonă la puţin timp după atac, plaja adiacentă fiind închisă timp de câteva ore.AGERPRES

×