x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Instructor de fitness acuzat că şi-a omorât copilul adoptiv

Instructor de fitness acuzat că şi-a omorât copilul adoptiv

06 Noi 2017   •   17:20
Instructor de fitness acuzat că şi-a omorât copilul adoptiv

Un instructor de fitness din Cardiff a fost acuzat de uciderea fiicei sale adoptive în vârstă de 18 luni, după ce a scuturat-o violent şi a lovit-o la nivelul capului, scrie The Telegraph.

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, a strâns un catalog de răni, inclusiv un picior rupt, contuzii şi o cădere pe scări, aplicate fiicei sale adoptive Elsie, în cele opt luni în care a avut grijă de ea.

Elsie a murit la patru zile după ce a fost scuturată violent, după ce, la două săptămâni de la adopţie, a fost găsită cu fracturi la nivelul craniului.

Scully-Hicks, care a izbucnit în lacrimi când a auzit sentinţa, a numit copilul “psihopat”, ”exorcist” şi “satana îmbrăcată în bebeluş” în mesaje. De asemenea, vecinii l-au auzit cum ţipa la Elsie când aceasta plângea.

Scully-Hicks a insistat că nu a rănit niciodată copilul şi a susţinut că aceasta a suferit răni fatale, în mod spontan, când a fost mutată în Llandaff, Cardiff, pe 25 mai 2016. Însă, urmărind procesul care a durat mai multe de patru săptămâni, în timpul căruia 12 experţi medicali şi şase doctori au oferit dovezi, judecătorii l-au găsit vinovat.

 

×