x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Interzis pe principalele platforme sociale, Donald Trump și-a lansat propriul website

Interzis pe principalele platforme sociale, Donald Trump și-a lansat propriul website

30 Mar 2021   •   11:34
Interzis pe principalele platforme sociale, Donald Trump și-a lansat propriul website

Așa cum a promis cu puțin timp în urmă, fostul președinte republican, Donald Trump, și-a lansat proprul website, prin intermediul căruia vrea să țină legătura cu admiratori săi, scrie Reuters.

"Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moştenire a Administraţiei Trump, ducând totodată mai departe agenda sa America First", este mesajul de pe site-ul 45office.com.

Aici sunt afişate fotografii cu fostul șef de la Casa Albă, alături de soţia sa Melania, de membri ai forţelor armate sau de alţi lideri , făcute în timpul unor evenimente la care a participat.

În 850 de cuvinte este prezentat mandatul acestuia, cu cele mai importante realizări, inclusiv cele în domeniul energiei, al securității graniţelor, consolidarea NATO şi a altor alianţe internaţionale, pandemia de COVID-19.

Scandalurile, anchetele de corupţie, cele două proceduri de impeachment, atacurile împotriva unor instituţii democratice sunt trecute sub tăcere.

Donald Trump are o mare influenţă în Partidul Republican, deși a pierdut alegerile din 2020. El a afirmat că ar putea candida din nou la preşedinţie în 2024.

Conturile de pe Twitter, Facebook ș de pe alte platforme sociale ale fostulu președinte au fost suspendate după  asaltul din 6 ianuarie 2021, asupra Capitoliului.

×
Subiecte în articol: sua donald trump