x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Îţi taie respiraţia! Momentul în care un surfer învinge un val înalt de 30 de metri şi stabileşte un nou record mondial (VIDEO)

Îţi taie respiraţia! Momentul în care un surfer învinge un val înalt de 30 de metri şi stabileşte un nou record mondial (VIDEO)

30 Ian 2013   •   10:21
Îţi taie respiraţia! Momentul în care un surfer învinge un val înalt de 30 de metri şi stabileşte un nou record mondial (VIDEO)
Sursa foto: captura video

Garret McNamara are 45 de ani, s-a năsut în Pittsfield, Massachusetts, şi este surfer profesionist. La inceputul acestei săptămâni, Garrett McNamara şi-a bătut propriul record după ce a trecut peste un val înalt de 30 de metri. Scena s-a petrecut la Praia Norte, lângă Nazare, o localitate portugheză unde se formează cele mai mari valuri din lume.

"Am urcat pe val când acesta avea 18 sau 20 de metri. Apoi, creasta lui a ajuns la 30. Aşa estimăm noi. Ceea ce însemnă un nou record mondial", a declarat Mc Namara, potrivit Daily Mail.

Măsuratorile vor fi făcute în urma analizării fotografiilor. Cei de la Cartea Recordurilor, veniţi să asiste la această demonstraţie de curaj s-au declarat absolut fascinaţi: "Nu am văzut în viata mea ceva mai frumos şi mai impresionant. A fost ceva cu adevărat incredibil".

În anul 2011, Garret a trecut peste un val înalt de 23 de metri.

×