x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf armat în miezul zilei la Paris. Bijuterii Chopard în valoare de 1 milion de euro furate de un bărbat

Jaf armat în miezul zilei la Paris. Bijuterii Chopard în valoare de 1 milion de euro furate de un bărbat

11 Dec 2015   •   17:01
Jaf armat în miezul zilei la Paris. Bijuterii Chopard în valoare de 1 milion de euro furate de un bărbat

Un individ înarmat a pătruns vineri într-un magazin al firmei de bijuterii de lux Chopard, situat la numai 50 de metri de sediul preşedinţiei franceze, şi a sustras de acolo bijuterii în valoare de un milion de euro, relatează presa franceză.

Furtul s-a produs în plină zi, în jurul orei locale 11:00 (10:00 GMT). Hoţul nu a ezitat să ameninţe că va folosi arma şi nici nu pare să se fi temut de măsurile severe de securitate care încă sunt în vigoare după atacurile teroriste de pe 13 noiembrie. După ce a pus mâna fără violenţă pe respectivele bijuterii, el a reuşit să fugă.

'Trebuie să ai mult curaj şi tupeu' pentru a da o astfel de lovitură într-un asemenea moment, mai ales că, după ce poliţia şi armata patrulează pe străzi, rata infracţionalităţii s-a redus la Paris, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei. Autorităţile franceze au anunţat cu o săptămână în urmă că numărul infracţiunilor în capitala Franţei a scăzut cu 22% după instituirea stării de urgenţă.

×
Subiecte în articol: jaf paris bijuterii