x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Janice Dickinson a povestit în fața judecătorilor cum a fost violată de Bill Cosby

Janice Dickinson a povestit în fața judecătorilor cum a fost violată de Bill Cosby

13 Apr 2018   •   12:12
Janice Dickinson a povestit în fața judecătorilor cum a fost violată de Bill Cosby

Un fost model a spus judecătorilor, joi, că Bill Cosby a violat-o în 1982, după ce i-a oferit o pastilă, despre care a afirmat că este pentru dureri menstruale, dar care a lăsat-o imobilizată și incapabilă să oprească agresiunea pe care a numit-o „scârboasă”, scrie The Guardian.  

Janice Dickinson a spus judecătorilor că pastila oferită de Cosby a lăsat-o „nemișcată”, în timp ce acesta s-a urcat peste ea în camera sa de hotel din Lake Tahoe, Nevada. Aceasta a descris cum Cosby mirosea a țigări și a espresso.

„Nu am fost de acord cu asta. << Tatăl Americii >> era deasupra mea. Un bărbat căsătorit, tată a cinci copii, deasupra mea”, a spus Dickinson. „Mă gândeam cât de greșit era”.

Dickinson, în vârstă de 27 de ani atunci, a declarat că simțea dureri vaginale, iar după ce s-a trezit a văzut spermă între picioare. Aceasta a declarat că Bill Cosby se uita la ea de parcă era „nebună” când l-a confruntat în legătură cu ce s-a întâmplat.

„Voiam să-l lovesc. Voiam să-i dau un pumn în față”, a spus aceasta.

Fostă personalitate TV, care se autointitula „primul supermodel al lumii”, Dickinson a fost prima care a făcut publice acuzațiile împotriva lui Cosby, când și-a spus povestea la emisiunea Entertainment Tonight TV în 2014.

 

×