x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Japonezii ofera serviciul "pisica pentru o ora"!

Japonezii ofera serviciul "pisica pentru o ora"!

02 Iun 2018   •   16:39
Japonezii ofera serviciul "pisica pentru o ora"!

In localitatea Hakone, din Japonia, patronii unui hotel au introdus un serviciu nou, care le-a sporit faima. Pentru aproximativ 6 euro, clientii pot rasfata o felina.

 

Incantat de oportunitatea oferita, un oaspete a relatat pe Twitter minunata lui experienta. Se pare ca ideea a placut, pentru ca utilizatorii retelei de socializare si nu numai au luat, practic, cu asalt, hotelul.

Prin urmare, mica institutie a devenit deosebit de cunoscuta. Angajatii nu mai stiu deja cum sa scape de avalsansa de solicitari. Au postat chiar si un apel, rugandu-i pe toti cei care doresc sa beneficieze de serviciul lor sa nu ii mai deranjeze, pentru ca oricum locurile pentru urmatoarele trei luni s-au epuizat deja.

Camere libere apar doar spre sfarsitul lunii august. Angajatii hotelului din Hakane roaga sa nu mai fie sunati la primele ore ale diminetii sau in miez de noapte, pentru ca sunt si ei oameni care au nevoie de odihna.

Pe fondul acestei cereri neasteptate, pretul serviciului a crescut de la 6 euro la aproape 35. Cu toate astea, solicitarile continua sa curga.

×