x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe JURNALUL SECRET al regretatului Heath Ledger. Cum a reuşit să intre în pielea personajului "The Joker" şi ce probleme i-a creat maleficul clovn (VIDEO)

JURNALUL SECRET al regretatului Heath Ledger. Cum a reuşit să intre în pielea personajului "The Joker" şi ce probleme i-a creat maleficul clovn (VIDEO)

01 Iun 2013   •   12:59
JURNALUL SECRET al regretatului Heath Ledger. Cum a reuşit să intre în pielea personajului "The Joker" şi ce probleme i-a creat maleficul clovn (VIDEO)

O lume întreagă a fost şocată la anunţul că actorul Heath Ledger a murit. Tragedia s-a petrecut pe 22 ianuarie 2008, Heath având 28 de ani. Actorul a murit cu şase luni înainte de apariţia filmului din seria Batman - "The Dark Knight" în care a făcut cel mai memorabil rol al său, The Joker, pentru care a primit un Oscar.

Actorul a declarat atunci că a început să ţină un jurnal pentru a putea intra mai bine în pielea personajului său, iar acum, la cinci ani de la moartea sa, tatăl actorului a făcut public acest jurnal, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.  Fanii actorului pot vedea astfel cum a reuşit să intre Heath Ledger în pielea personajului "The Joker" şi câte probleme i-a creat maleficul clovn.

"Acesta este jurnalul. Heath s-a închis pur şi simplu într-o cameră de hotel timp de mai multe săptămâni. A studiat personajul în cele mai mici aspecte. Aşa era el. Îi plăcea să se afunde în lumea personajelor sale, însă de data asta a fost mai mult", a declarat tatăl actorului.

În 2007, Heath Ledger a vorbit despre rolul său. "Am stat într-o cameră de hotel din Londra timp de o lună. M-am închis pur şi simplu. Mi-am făcut un jurnal şi am experimentat diferite voci. Era important să găsesc o voce şi un râs emblematice. Am ajuns în final pe tărâmul unui psihopat - o persoană care are foarte puţină consideraţie sau deloc pentru faptele sale. The Joker este un sociopat, un clovn criminal cu sânge rece, iar Chris (n.r. - regizorul Christopher Nolan) mi-a dau frâu liber. Ceea ce este amuzant, pentru că nu există limite la ceea ce poate să facă The Joker. Nimic nu-l intimidează şi totul pentru el este o glumă bună", a declarat actorul pentru Empire Magazin.

Heath Ledger avea o fată, Matilda, cu actriţa Michelle Williams, însă cei doi nu mai erau împreună la momentul decesului.

Medicii legişti au stabilit în 2008 că moartea actorului a survenit accidental, "din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice, însă au existat speculaţii că Ledger ar fi fost profund afectat de ultimul său rol.



×