x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe L-a stropit cu acetonă și i-a dat FOC. Motivul răzbunării este INCREDIBIL!

L-a stropit cu acetonă și i-a dat FOC. Motivul răzbunării este INCREDIBIL!

25 Oct 2014   •   18:14
L-a stropit cu acetonă și i-a dat FOC. Motivul răzbunării este INCREDIBIL!

În dorința de a se răzbuna pe colegul de apartament, o americancă a găsit o soluție extremă, demnă doar de filmele de groază: i-a turnat acetonă pe față și l-a incendiat!

Cearta s-a insinuat între cei doi colegi de apartament în momentul în care ea a descoperit că el comisese o gravă greșeală, aruncându-i porția de spaghete cu chiftele, pe care poftea să o înfulece.

Întâmplarea s-a petrecut în Florida și cei doi băuți până aproape de cotele comei alcoolice, spun rezultatele anchetei efectuate de polițiști.
Femeia consimțise să se mute cu partenerul ei, după ce rămăsese șomeră și fusese evacuată din casa pe care o locuia în acel moment.

În momentul în care a aflat îi aruncase spaghetele pe care intenționa să le mănânce, a explodat, i-a turnat pe față tot conținutul flaconului de acetonă cu care își curăța lacul de pe unghii și i-a dat foc cu bricheta.

Și-a dat seama de ceea ce făcuse doar în momentul în care a dat cu ochii de fața lui, toată o rană, pielea se topea efectiv de pe oase, dar nu prea mai era nimic de făcut.
Bărbatul, despre care vecinii au avut numai vorbe bune de spus, se află internat în stare gravă în spital, șansele sale de supraviețuire fiind minime.

×