x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a devenit campionul Italiei la K1, la doar 16 ani

Un român a devenit campionul Italiei la K1, la doar 16 ani

25 Noi 2016   •   13:40
Un român a devenit campionul Italiei la K1, la doar 16 ani

David Măzăreanu este, de ieri, noul campion al Italiei la K1. Băiatul în vârstă de 16 ani este înscris la clubul Capurso din Termoli, un orăşel din sudul Italiei, şi a avut o evoluție uluitoare, bătându-l prin K.O. în repriza a doua pe adversarul său, deţinător al centurii K1 în Italia la categoria sa.

Presa din Termoli îl elogiază pe noul campion național italian şi prevede pentru el o carieră fulminantă chiar pe plan internațional.

CLICK pe IMAGINE pentru GALERIA FOTO

David este la Termoli de la 9 ani, iar această disciplină o practică de aproximativ doi ani, sub îndrumarea antrenorului Gianfranco Capurso, scrie Gazeta Românească din Italia. La 16 ani, întrebat de reporterul Termolionline dacă antrenamentele nu îi limitează viața de adolescent, David răspunde: "Înțeleg unde bateți, nu, mie îmi place mult să mă antrenez și să lupt în competiții. Nu sunt ca mulți dintre cei de vârsta mea, care se așează în fața internetului de dimineața până seara și își încețoșează mintea”, citează sursa menţionată.

Antrenorul lui David, Gianfranco Capurso declară că: „David a fost fantastic, era deja cunoscut în mediul sportiv, dar cu acest titlu național de prestigiu, i-a cucerit pe toți. Acum, viața lui David și cea a familiei sale va deveni agitată, vor intra în malaxorul presei. Familia înțelege că vor începe să-l vadă mai puțin din cauza angajamentelor, acesta e prețul succesului, dar important este că David, la fel ca toți cei care practică aceste discipline, își va păstra modestia".

Sursă foto: Gazeta Românească

 

Citeşte şi:

Lucian Bute a scăpat de suspendare şi poate boxa din nou în 2017

Ordin de la Ministrul Educației: Teme pentru acasă mai puţine!

UBER face victime printre șoferi. ANAF a început colectare a sumelor nedeclarate

×