x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Un bărbat a împins o femeie în fața unui autobuz în Londra

VIDEO. Un bărbat a împins o femeie în fața unui autobuz în Londra

09 Aug 2017   •   12:49
VIDEO. Un bărbat a împins o femeie în fața unui autobuz în Londra

Poliția din Londra a publicat imagini cu un bărbat, aflat la jogging, care a împins o femeie în fața unui autobuz, scrie The Independent. Femeie se afla pe podul Putney, în apropierea stației de metrou, când un bărbat care alerga în direcția opusă a împins-o, în jurul orei șapte dimineața, pe 5 mai.

Imaginile surprinse de camerele de supravegheat amplasate ăn spatele unui alt autobuz care trecea prin zonă, arată cum bărbatul a împins femeia în partea dreaptă folosind ambele mâini. Aceasta a căzut în fața unui autobuz aflat în mișcare, lovindu-se la cap.

Șoferul autobuzului care se apropia a frânat imediat și s-a oprit la mică distanță de femeia în vârstă de 33 de ani, care a avut răni minore.

Un purtător de cuvânt din cadrul poliției metropolitane a spus că autobuzul a fost oprit, iar pasagerii au coborât imediat pentru a verifica dacă femeia este în regulă. Aceasta și-a revenit 15 minute mai târziu, când același bărbat a trecut prin fața ei.

„Victima a încercat să vorbească cu el, însă acesta nu a băgat-o în seama și a continuat să alerge”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sergentul Matt Knowles de la Putney Safer Neighbourhood Team a spus că viteza de reacție a șoferului care conducea autobuzul a fost cea care a salvat viața femeii. „Victima a fost pusă în pericol când a fost aruncată în stradă”, a adăugat acesta. „A scăpat fără să fie lovită doar datorită reacției super rapide a șoferului de autobuz.”.

„Încercăm să discutăm cu bărbatul surprins pe camerele de supraveghere despre ce s-a întâmplat în acea dimineață. Îi solicităm lui sau oricum îl recunoaște să ia legătura cu noi cât mai posibil.”, a mai declarat Matt Knowles.

×
Subiecte în articol: londra putney accident autobuz femeie impinsa