x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAE atenționează: Mecanicii de locomotivă din Germania au reluat greva!

MAE atenționează: Mecanicii de locomotivă din Germania au reluat greva!

19 Mai 2015   •   15:18
MAE atenționează: Mecanicii de locomotivă din Germania au reluat greva!
Sursa foto: wikipedia.org

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află sau doresc să se deplaseze în Germania că Sindicatul german al mecanicilor de locomotivă (GDL) a anunțat organizarea unei noi greve la nivel federal.

"Pentru transporturile de marfă, greva va începe marți, 19 mai 2015, la orele 15,00, iar pentru transporturile de persoane, greva va debuta miercuri, 20 mai 2015, orele 2,00. Cel mai probabil, încetarea grevei va fi anunțată cu 48 ore înainte", informează MAE într-un comunicat transmis, marți, AGERPRES.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro și pe cea a Ambasadei României la Berlin — http://berlin.mae.ro.

Totodată, MAE reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță', care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, precum și serviciul de alertă prin SMS aferent campaniei de informare 'Un SMS îți poate salva viața!'.

×