x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai multe staruri de la Hollywood vor boicota discursul privind Starea Naţiunii cu un discurs paralel

Mai multe staruri de la Hollywood vor boicota discursul privind Starea Naţiunii cu un discurs paralel

29 Ian 2018   •   11:04
Mai multe staruri de la Hollywood vor boicota discursul privind Starea Naţiunii cu un discurs paralel

 Un grup de vedete de la Hollywood vor organiza luni seara un eveniment paralel discursului privind Starea Naţiunii, pe care preşedintele SUA, Donald Trump, îl va susţine marţi, potrivit unui anunţ postat de actorul Mark Ruffalo pe contul său de Twitter şi citat de EFE.

Evenimentul intitulat "Discursul popular despre Starea Naţiunii" îi va avea ca protagonişti pe regizorul Michael Moore, actriţele Whoopi Goldberg, Rosie Perez şi Cynthia Nixon, cântăreţii Andra Day şi Common, alături de însuşi Mark Ruffalo.

Versiunea 'populară' a tradiţionalului discurs anual al preşedintelui va avea loc la New York, a declarat actorul revistei People, şi este programată luni seara, înainte de intervenţia lui Donald Trump în faţa Congresului.

În opinia sa, "va fi o ilustrare mai bună a stării Naţiunii noastre, bazată pe un punct de vedere mai popular, cel al oamenilor", a subliniat Mark Ruffalo.

Pe contul său de Twitter, actorul s-a declarat "emoţionat" în faţa acestui eveniment, programat pentru 29 ianuarie şi pe care l-a calificat drept "celebrarea unei mişcări de rezistenţă" împotriva lui Trump.

Potrivit lui Ruffalo, nominalizat la Oscar pentru rolul său din filmul 'Spotlight' (2016), noul discurs reprezintă o formă de "a trasa drumul victoriei în 2018", referitor la alegerile legislative ce vor avea loc în SUA.

Evenimentul este organizat de asociaţiile We Stand United, Move On şi Stand Up America.

În timpul campaniei prezidenţiale din 2016, Mark Ruffalo a promis că va accepta să filmeze o scenă nud frontală în viitorul său film, dacă Donald Trump va pierde alegerile.AGERPRES

×
Subiecte în articol: staruri boicot discurs trump