x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mamă umilită pentru felul în care era îmbrăcată

Mamă umilită pentru felul în care era îmbrăcată

07 Dec 2017   •   15:02
Mamă umilită pentru felul în care era îmbrăcată

O plimbare până la supermarket a unei mame s-a transformat într-un moment de umilinţă publică, când o străină a venit la ea şi la fiul ei de cinci ani pentru a-i spune că hainele nu i se potrivesc. Charli Stevens, din Ohio, era într-o oprire scurtă la magazin, când o femeie a  venit pentru a râde de modul în care este îmbrăcată, scrie Yahoo!.

“S-a uitat la mine şi mi-a spus << Cred că hainele astea sunt mult prea mici pentru tine >>”, a spus Stevens pentru TODAY Parents.  “Am fost complet şocată şi am fost prinsă cu garda jos, iar singurul lucru pe care l-am putut pune a fost << Scuză-mă?  >>”. Ca răspuns, străina a repetat ce a spus, adăugând “Eşti prea grasă pentru a purta genul ăsta de haine”. Stevens a admis că nu a ştiut ce să îi răspundă femeii, aşa că a început să plângă.

Steves, care de curând a pierdut 22 de kilograme, a luat lucrurile din coş şi le-a pus din nou pe rafturi şi s-a reîntors la maşina sa. După ce a ajuns acasă, Stevens a procesat în totalitate. Aceasta a postat o poză cu hainele cu care era îmbrăcată şi a afişat un zâmbet.

 

×