x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mărturisirea unui homeless: I-o poţi TRAGE unei alte fete în fiecare seară, trăiesc într-un oraş mare

Mărturisirea unui homeless: I-o poţi TRAGE unei alte fete în fiecare seară, trăiesc într-un oraş mare

16 Sep 2014   •   16:02
Mărturisirea unui homeless: I-o poţi TRAGE unei alte fete în fiecare seară, trăiesc într-un oraş mare

Are 26 de ani şi autorii reportajului care îl are drept personaj principal declară c-ar fi frumos. Un amănunt important de reţinut despre el este faptul că deşi nu are casă şi doarme deseori pe asfaltul rece al străzii, stilul său de viaţă este unul la care visează destui bărbaţi.

Din bagajul care-i însoţeşte traiul de pe o zi pe alta, nu lipsesc patru ţinute diferite, aroganţa şi tupeul care îl ajută să supravieţuiască.

În timpul zilei reuşeşte să profite de tot ceea ce este gratuit, de la mâncare, pentru a trăi, la deodorante sau gel de păr, pentru a păstra aparenţele.

Tânărul american pretinde că farmecului său special nu-i poate rezista nicio fată: "New York este un oraş senzaţional, suntem opt milioane de locuitori şi practic, dacă vrei i-o poţi trage unei alte fete în fiecare seară. Frate, eu pot agăţa orice tipă de pe stradă, de exemplu am dormit acasă la una şi seara trecută am mâncat homari, ca nişte persoane cu clasă. Am mai şi băut", povesteşte tipul lipsit de orice inhibiţie.

Bărbatul admite că are probleme cu băutura şi spune că a fost dat afară din casa în care locuia alături de mama sa după ce aceasta a găsit în camera lui droguri. Dar nu regretă nimic, spune că e fericit de modul în care trăieşte, şi chiar dacă doarme pe cartoane trei zile pe săptămână. când se trezeşte e liber să facă tot ceea ce-i trece prin cap.

Cel mai amuzant e faptul că uneori, la orele dimineţii, trecătoarele, ei da, tot fetele, îl trezesc spunându-i că probabil a leşinat pe trotuar şi că ar trebui să se ducă acasă. Le răspunde, de fiecare dată, că strada e chiar casa lui.

"Mă trezesc în fiecare zi cu ceva bani în buzunar. Este responsabilitatea mea să nu arăt ca un homeless. Mă duc într-un magazin, în geluiesc părul, apuc un energizant şi-mi văd de drum", mai povesteşte tipul.

Are un mesaj şi pentru tineri: "Nu ajungeţi ca mine, niciodată. Stilul meu de viaţă abstract, nu-i pentru oricine. Sunt sigur că dacă treceţi în revistă toate persoanele fără adăpost din New York, sunt singurul care chiar este stăpân pe viaţa lui".

×