x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Media sociala franceza FIERBE! Baietel de opt ani, anchetat dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Media sociala franceza FIERBE! Baietel de opt ani, anchetat dupa atentatul de la Charlie Hebdo

01 Feb 2015   •   20:28
Media sociala franceza FIERBE! Baietel de opt ani, anchetat dupa atentatul de la Charlie Hebdo

A doua zi dupa atentatul de la Charlie Hebdo, soldat cu victime in randul corpului redactional al revistei franceze, intr-o scoala din Nisa, un pusti de opt ani, Ahmed, a dialogat cu invatatorul tau pe tema tragicului incident.

“Esti Charlie?”, a intrebat educatorul. Ahmed i-a raspus profesorului ca nu este Charlie, pentru ca jurnalistii l-au caricaturizat pe Profet si a mai spus ca in acest caz se declara de partea teroristilor.

Lipsit de pedagogie, invatatorul nu sta sa-i explice elevului sau ca viata unor oameni e valoroasa si ca nu merita rapita sub niciun fel de motiv, ci il reclama la director, care ii cheama parintii la scoala pentru a da explicatii.

Aberatia a continuat, directorul institutiei de invatamant depune, pe 21 ianuarie, o plangere la comisariat impotriva baiatului de opt ani, pentru, tineti-va bine, “apologie a terorismului”!!!
Masina judiciara a fost pusa in functiune si baiatul a fost chemat pentru audieri la comisariat, unde a fost insotit de un avocat.
Avocatul sau a redat pe Twitter parte din interogatoriu, din care se poate remarca faptul ca micutul habar n-are ce inseamna terorism si ca nu avea capacitatea sa inteleaga cumplita drama ce a avut loc in redactia Charlie Hebdo.


Evident ca parintele a fost indignat de fractura de logica a scolii si a jandarmeriei, care au tarat un copil lipsit inca de discernamant intr-o aventura care ii poate marca toata viata si a dat in judecata aceasta institutie a statului francez.

Cazul, relatat in presa franceza, a generat confruntari inversunate in media sociala intre partizanii pro si contra.

×