x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Meghan Markle a debutat cu succes în rolul de ducesă de Sussex

Meghan Markle a debutat cu succes în rolul de ducesă de Sussex

23 Mai 2018   •   19:38
Meghan Markle a debutat cu succes în rolul de ducesă de Sussex

Ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, au participat marţi la recepţia oferită cu prilejul aniversării a 70 de ani de la naşterea prinţului Charles, relatează online ziarul spaniol ABC. 

După o nuntă de basm, noul cuplu regal al momentului şi-a preluat marţi atribuţiile protocolare participând la primul eveniment public în calitate de duce şi ducesă de Sussex. 

Ducesa de Sussex a purtat o rochie roz pal de la firma Goat şi o pălărie în ton de la Philip Treacy, conforme etichetei prevăzute pentru recepţiile de dimineaţă. Meghan a fost văzută relaxată şi zâmbind, în orice moment, amabilă şi salutând sutele de invitaţi implicaţi în activităţi de binefacere. 

Ea a purtat de asemenea ciorapi de mătase în ton cu rochia, cum cere tradiţia engleză, pantofi cu toc subţire "stiletto" de la Aquazzura şi o poşetă "cluth" din satin de la marca Wilbur & Gussie. 

Evenimentul a avut parte şi de o anecdotă simpatică. La recepţie au participat peste 6.000 de persoane de la diferite organizaţii caritabile, iar prinţul Harry a ţinut un discurs. În timp ce îşi rostea discursul, nepotul reginei Elisabeta a II-a a fost atacat de o albină. 

El a fost nevoit să se întrerupă de câteva ori în încercarea de a scăpa de albina insistentă. 

"Îmi pare rău, albina asta mă urmăreşte", a spus el cerându-şi scuze şi provocând râsetele celor prezenţi, inclusiv ale soţiei sale. O scenă care poate fi văzută la minutul 4:36, în clipul difuzat de Palatul Kensington.

AGERPRES

×