x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump critică toleranţa zero în privinţa imigraţiei ilegale

Melania Trump critică toleranţa zero în privinţa imigraţiei ilegale

18 Iun 2018   •   12:19
Melania Trump critică toleranţa zero în privinţa imigraţiei ilegale

Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump a afirmat că Prima Doamnă “urăşte să vadă cum copiii sunt separaţi de familiile lor” la graniţa cu Mexic, într-o declaraţie publică. Comenatriile vin în contextul criticilor aduse faţă de politica de toleranţă zero impusă de preşedintele Donald Trump în privinţa imigraţiei ilegale, scrie The Guardian.

Stephanie Grisham a spus că Prima Doamnă crede că “trebuie să fim o ţară care respectă toate regulile”, dar, de asemenea, una “care guvernează cu inima”. În mesajul său, Melania Trump a spus că speră ca ambele părţi, republicanii şi democraţii, vor ajunge la un acord şi vor promova cu succes o reformă în domeniul migraţiei.

Fosta Primă Doamnă, Laura Bush, a făcut o declaraţie similară, publicată în Washington Post, afirmând că o astfel de politică de toleranţă zero este “crudă” şi “imorală”.

Intervenţia Melaniei Trumo a venit după ce presa a scris despre faptul că minorii separaţi de părinţi sunt ţinuţi în centre de detenţie în Texas. O încăpere adăposteşti 20 de copii.

 

×