x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump va dona muzeului Smithsonian rochia purtată la primul bal prezidenţial

Melania Trump va dona muzeului Smithsonian rochia purtată la primul bal prezidenţial

19 Oct 2017   •   16:46
Melania Trump va dona muzeului Smithsonian rochia purtată la primul bal prezidenţial

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, va dona muzeului Smithsonian rochia creată pentru ea de designerul Hervé Pierre şi pe care a purtat-o la primul bal prezidenţial din 20 ianuarie, în ziua învestirii soţului său, Donald Trump, relatează joi EFE. 

Melania va dona eleganta rochie din mătase albă fără umeri într-o ceremonie care va avea loc vineri şi la care va fi prezent şi designerul francez Pierre, fost director de creaţie al casei de modă Carolina Herrera. 

Rochia va intra în Colecţia Primelor Doamne din Istoria Americii de la Smithsonian, care prezintă ţinutele folosite de consoartele preşedinţilor la primul bal prezidenţial, începând cu Helen Taft în 1912. 

Colecţia include, printre multe altele, rochiile purtate de Jacqueline Kennedy, Hillary Clinton, Laura Bush şi Michelle Obama. Potrivit muzeului, este vorba de una dintre colecţiile cele mai populare şi care în 2016 a fost vizitată de 4 milioane de persoane. 

"Melania se simte onorată să poată dona această piesă de haute-couture unei colecţii atât de emblematice precum cea de la Smithsonian", a declarat CNN purtătoarea de cuvânt a primei doamne, Stephanie Grisham. 

Prima doamnă şi preşedintele Donald Trump au dansat pe cântecul 'My Way' al lui Frank Sinatra la acest prim bal prezidenţial din seara de 20 ianuarie.AGERPRES

×
Subiecte în articol: melania trump