x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mesaj de dragoste, scris cu copci de un veterinar pe stomacul unui câine

Mesaj de dragoste, scris cu copci de un veterinar pe stomacul unui câine

01 Oct 2014   •   13:56
Mesaj de dragoste, scris cu copci de un veterinar pe stomacul unui câine

Un student polonez la medicină veterinară este pe cale să fie dat afară din facultate după ce a găsit o metodă bizară de a-i spune prietenei sale că o iubeşte - a scris "I love you" pe pielea unui câine folosind copcile la procedura de închidere a unei operaţii.

Studentul a fotografiat rezultatul şi a postat fotografia pe pagina de Facebook a iubitei sale.

Unii dintre prietenii mai sensibili ai studentului au raportat incidentul la conducerea universităţii, care este acum pe cale de a-l exmatricula pe împricinat.

Studentul, al cărui nume nu a fost făcut public, studia la Universitatea Warmia şi Mazury din oraşul Olsztyn.

Iubita studentului, care face parte din consiliul studenţilor, a sărit însă în apărarea acestuia. "Ce este aşa lipsit de etică în ce a făcut? Prin ce a făcut a învăţat să coasă pentru a-şi putea practica meseria", a spus aceasta.

Însă directorul universităţii, Andrzej Koncicki, nu a privit fapta cu ochi buni.

"Să-i spui cuiva că o iubeşti nu este un lucru rău, dar să faci asta punând copci pe stomacul unui animal este un semn de lipsă de etică, în special pentru un student veterinar. Una dintre principalele reguli în meseria aceasta este că un veterinar trebuie să se bucure de încrederea proprietarilor de animale", a spus acesta.

O anchetă, cu mari şanse să aibă ca rezultat exmatricularea studentului, a fost lansată în facultate. O altă problemă ridicată este cum de supraveghetorul studentului a permis această faptă.
 

×
Subiecte în articol: mesaj de dragoste veterinar caine