x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Schumacher a ieşit din comă! Fostul pilot de Formula 1 a părăsit spitalul din Grenoble

Schumacher a ieşit din comă! Fostul pilot de Formula 1 a părăsit spitalul din Grenoble

16 Iun 2014   •   12:52
Schumacher a ieşit din comă! Fostul pilot de Formula 1 a părăsit spitalul din Grenoble
UPDATE 13:33 - Pilotul german Michael Schumacher a fost transferat la o clinică din Lausanne (Elveţia), unde îşi va continua recuperarea, anunţă presa elveţiană, conform Agerpres. Într-un comunicat oficial, familia lui Schumacher a ţinut să mulţumească personalului medical şi tuturor persoanelor care şi-au manifestat susţinerea pe durata celor cinci luni şi jumătate de comă.
...................................

Michael Schumacher a ieşit din comă, informează Russia Today. Potrivit purtătoarei de cuvânt al fostului pilot de Formula 1, Sabine Kehm, Schumacher a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare.

"Michael a părăsit spitalul din Grenoble şi va continua purioada de recuperare. Nu mai este în comă", a declarat Sabina Kehm.

Locul unde pilotul îşi va desfăşura ''lunga fază de readaptare'' nu a fost divulgat în comunicatul difuzat de Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt nefurnizând niciun amănunt despre starea de sănătate a lui Schumacher.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se află de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.



×
Subiecte în articol: michael schumacher coma coma indusa