x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miliardarul Mark Cuban a cumpărat un orășel din Texas

Miliardarul Mark Cuban a cumpărat un orășel din Texas

04 Dec 2021   •   16:00
Miliardarul Mark Cuban a cumpărat un orășel din Texas
Sursa foto: Sursa foto: https://p0.piqsels.com/preview/266/613/101/money-finance-bank-cash.jpg

Miliardarul Mark Cuban a cumpărat întregul oraș Mustang, Texas - un punct pe hartă, în afara I-45, cu o populație de 21 de persoane, conform ultimelor date de recensământ, relatează CNN.

Un prieten trebuia să îl vândă, a declarat Cuban pentru Dallas Morning News. "Nu știu ce voi face cu orașul, dacă voi face ceva", a declarat Cuban pentru ziar.

Mustang este o pânză albă de 77 de acri (31 de hectare) pentru Cuban.

Orașul a fost fondat la începutul anilor 1970, când era cunoscut mai ales ca o fântână în comitatul Navarro, altfel secetos, potrivit ziarului. În aceste zile, acolo nu mai există decât un parc de rulote și un club de striptease, Wispers Cabaret, careeste degradat. Vineri, Google Maps a arătat că numele clubului a fost modificat în "Mark Cubaret".

Orașul are și un aligator „rezident" într-unul dintre iazurile sale, a declarat Mike Turner, broker imobiliar din Dallas, pentru Morning News.

Nu este clar cât a plătit Cuban pentru oraș, dar pentru cineva cu o avere netă de aproape 6 miliarde de dolari, aproape sigur a fost o afacere. Se pare că orașul a fost scos la vânzare în 2017 pentru 4 milioane de dolari, dar Turner a spus că prețul a fost supraevaluat, chiar și atunci când prețul de listare a fost redus la jumătate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mark cuban