x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miracle, un bebeluş născut la bordul navei Aquarius care îi salvează pe imigranţi din Mediterana

Miracle, un bebeluş născut la bordul navei Aquarius care îi salvează pe imigranţi din Mediterana

27 Mai 2018   •   20:30
Miracle, un bebeluş născut la bordul navei Aquarius care îi salvează pe imigranţi din Mediterana

O altă naştere a avut loc la bordul lui Aquarius, o navă care vine în ajutorul imigranţilor care încearcă să traverseze Marea Mediterană în ambarcaţiuni improvizate, potrivit armatorului navei, ONG-ul SOS Mediterana, citat de agenţiile AFP şi EFE.

"Veste bună pentru Aquarius în această după-amiază, odată cu naşterea primului băieţel", care a primit numele de Miracle (Miracol), a scris acest ONG pe contul său de Twitter.

Băieţelul, cântărind 2,8 kg şi mama lui, a cărei ţară de origine nu a fost precizată, sunt amândoi sănătoşi şi urmează să debarce duminică în Sicilia, potrivit SOS Mediterana.

Femeia a povestit că a stat închisă timp de un într-o tabără din Libia, unde a fost maltratată constant şi că i s-au cerut bani pentru a fi eliberată.

Ea a reuşit totuşi să fugă împreună cu partenerul ei şi să plece joi împreună cu alte patru persoane cu o barcă pneumatică pe Mediterana, de unde au fost recuperate sâmbătă de Aquarius.

Este vorba de cel de-al 36-a bebeluş, născut la bordul navelor care salvează imigranţii ce pleacă din Libia, în căutarea unui vieţi mai bune în Europa.AGERPRES

×
Subiecte în articol: bebelus nascut bordul navei Aquarius