x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Momente de COŞMAR într-un avion, cu numai 45 de minute înainte de aterizare

Momente de COŞMAR într-un avion, cu numai 45 de minute înainte de aterizare

05 Mai 2016   •   14:53
Momente de COŞMAR într-un avion, cu numai 45 de minute înainte de aterizare

Mai multe persoane au fost rănite, din care 9 foarte grav, după ce un avion al liniei aeriene Eithad Airways a fost afectat de "tulburenţe severe neaşteptate", scrie The Guardian.

Avionul, un Airbus A330-200, care zbura la de la Abu Dhabi la Jakarta, a intrat într-o zonă cu turbulenţe, cu numai 45 de minute înainte de aterizare, pe aeroportul Soekarno Hatta.

"Un total de 31 de pasageri şi personal navigant au fost răniţi. 22 de persoane au plecat din clinica aeroportului după ce paramedicii le-au tratat răni minore. 8 pasageri şi un membru al echipajului au fost duşi la un spital local", se spune într-un comunicat al linieri aeriene Etihad.

Avionul a fost inspectat amănunţit după acest incident iar ministrul indonezian al Trasnporturilor a spus că cei 8 indonezieni şi membrul echipajului care au fost cel mai grav răniţi unii dintre ei suferint fracturi ale oaselor.

Unul dintre călători a povestit că în timpul turbulenţelor au căzut măştile de oxigen iar mai mulţi pasageri, printre care şi pelerini musulmani, au fost răniţi.

Cabina de depozitare a avionului a fost avariată iar zborul de întoarcele al cursei a fost anulat, compania aeriană spunând că va asigura pasagerilor rezervări pentru alte zboruri sau că le vor asigura cazarea în Jakarta.

×
Subiecte în articol: Etihad Airways tulburete