x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moş Crăciun a ajuns într-un oraş din Thailanda călare pe un elefant

Moş Crăciun a ajuns într-un oraş din Thailanda călare pe un elefant

22 Dec 2017   •   21:00
Moş Crăciun a ajuns într-un oraş din Thailanda călare pe un elefant

Patru bărbaţi deghizaţi în Moş Crăciun au intrat într-un oraş din Thailanda călare pe elafanţi şi au adus cadouri, vineri, elevilor dintr-o şcoală locală, informează DPA.

Dresorii de elefanţi ("mahout" în limba thailandeză, n.r.), costumaţi în Moş Crăciun, au vizitat o şcoală din străvechiul oraş thailandez Ayutthaya, aflat la 80 de kilometri nord faţă de Bangkok, a declarat Ittipan Kharwmalai, managerul unui sanctuar local pentru elefanţi.

Elefanţii au fost vopsiţi şi împodobiţi cu eşarfe albe şi roşii şi au oferit daruri, folosindu-şi trompele, miilor de copii prezenţi în curtea şcolii, declanşând strigăte de bucurie în rândul acestora.

De asemenea, pahidermele au susţinut spectacole de coregrafie, au dansat şi au pictat tablouri, a dezvăluit Ittipan Kharwmalai. Oferirea de cadouri în acea şcoală a devenit o veritabilă tradiţie anuală a sanctuarului local pentru elefanţi, care a început în urmă cu un deceniu.

Deşi Thailanda este o ţară predominant budistă, locuitorii ei au o atitudine foarte deschisă faţă de sărbătorile religioase ale celorlalte comunităţi, dintre care Crăciunul este cea mai populară. AGERPRES

×
Subiecte în articol: moş craciun