x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Donald Trump

Noi acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Donald Trump

20 Oct 2016   •   22:30
Noi acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Donald Trump

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, se confruntă cu noi acuzaţii de hărţuire sexuală din parte unei femei care a afirmat că magnatul i-ar fi făcut avansuri şi propuneri deplasate în 1998 la US Open, informează AFP.

Karena Virginia, o profesoară de yoga din New York în vârstă de 45 de ani, a povestit în cadrul unei conferinţe de presă că Trump ar fi arătat-o unor prieteni care îl însoţeau şi ar fi spus:"Ia uitaţi-vă la tipa asta. N-am mai văzut-o pe aici. Ce picioare!"

Apoi, magnatul ar fi abordat-o direct, ar fi luat-o de braţ şi i-ar fi atins pieptul, a povestit femeia, care în momentul presupusului incident avea 27 de ani.

"Mai mulţi ani am ezitat să povestesc acest incident pentru mi-a fost teamă că voi atrage prea multă atenţie", a declarat ea.

Potrivit avocatei sale, specialistă în cazuri de hărţuire sau agresiune sexuală, Gloria Allred, Karena Virginia nu are intenţia de a-l da în judecată pe Trump.

Acuzaţiile vin la o zi după a treia dezbatere între cei doi candidaţi la preşedinţia SUA, Donald Trump, susţinut de republicani, şi Hillary Clinton, candidata democrată. Publicaţia Washington Post a dat publicităţii la 7 octombrie o înregistrare audio din 2005 în care Trump se laudă că, la adăpostul celebrităţii, a hărţuit şi agresat mai multe femei.

După apariţia înregistrării, nouă femei l-au acuzat pe Trump de comportament deplasat. Karena Virginia este a zecea.

Trump a negat în timpul dezbaterii de miercuri seară toate acuzaţii, a afirmat că toate au fost în mare dezminţite şi a acuzat-o pe Hillary Clinton că le-ar fi inventat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump