x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi fotografii ale prinţesei Charlotte, înainte de prima sa aniversare

Noi fotografii ale prinţesei Charlotte, înainte de prima sa aniversare

02 Mai 2016   •   11:16
Noi fotografii ale prinţesei Charlotte, înainte de prima sa aniversare

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au difuzat duminică pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, Prinţesa Charlotte, care împlineşte luni un an, potrivit AFP.

Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să difuzeze noi fotografii ale Prinţesei Charlotte înainte de prima aniversare a fiicei lor, scrie pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa londoneză a lui William şi Kate.

Aceste fotografii ale Prinţesei Charlotte de Cambridge, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost făcute de Kate în luna aprilie la reşedinţa din Norfolk.


Trei fotografii au fost făcute în interior. În două fotografii, Charlotte Elizabeth Diana poartă o rochiţă roz cu motiv floral, iar în celelalte două este îmbrăcată cu o rochiţă bleu, tot cu motiv floral. Într-o fotografie, prinţesa are în faţă o carte pentru copii, iar în fotografia făcută în grădină, împinge un cărucior în care sunt cuburi cu literele alfabetului.



De la naşterea sa, la 2 mai 2015, Charlotte nu a fost văzută decât de două ori în public - în ziua în care s-a născut şi cu ocazia botezului.


William şi Kate doresc ca fiul lor George, în vârstă de 2 ani, şi Charlotte să crească departe de flash-uri. AGERPRES

×