x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NUNTĂ REGALĂ - Ce cadouri au pregătit Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

NUNTĂ REGALĂ - Ce cadouri au pregătit Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

19 Mai 2018   •   13:50
NUNTĂ REGALĂ - Ce cadouri au pregătit Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvenski (n.r. furnizor al Casei Regale). Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru Printul Harry si o pereche de cercei (1.300 de lei), dar si o bratara (2.800 de lei) pentru Meghan.

Bijuteriile au ca inspiratie Coloana Infinitului, celebra sculptura a lui Constantin Brancusi. Casa Regala a ales aceste bijuterii drept dar de nunta ca un omagiu adus traditiilor si folclorului romanesc.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu nu vor participa la marele eveniment, deoarece nici un un membru al vreunei case regale, in afara de cea britanica, nu a fost invitat. Motivul? Printul Harry nu se afla in linia de succesiune, iar Capela St. George, in care se va oficia cununia, este prea mica. Astfel, desi au fost trimise 600 de invitatii, doar circa 200 de persoane vor participa la petrecerea de nunta. Celelalte circa 400 sunt invitate sa ia parte doar la cununia religioasa. De asemenea, alte 2.640 de persoane au fost invitate sa participe la eveniment pe domeniul Castelului Windsor.

×