x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O familie a renunțat la tot ce avea pentru a putea călători

O familie a renunțat la tot ce avea pentru a putea călători

10 Ian 2018   •   11:52
O familie a renunțat la tot ce avea pentru a putea călători

Doi părinți din Hertfordshire au vândut tot ce le aparținea, au renunțat la locurile de muncă și și-au retras copiii de la școală pentru a putea călători, scrie Mirror.

Chris și Donna Jackson, din Hertfordshire, au luat această decizie, pentru că nu petreceau suficient timp împreună ca o familie, în condițiile în care amândoi erau nevoiți să meargă la muncă.

Cuplu, împreună cu cele două fete ale lor, Ellie, în vârstă de opt ani, și Miley, în vârstă de șase ani, au avut doar câte o valiză în care să le încapă lucrurile pe care le mai aveau.

Chris, în vârstă de 35 de ani, un paramedic de pe Serviciul de Ambulanță din Londra, a spus că fetele au învățat mai multe în acest fel decât de la școală.

Familia a plecat la drum în iulie anul trecut și, de atunci, cei patru au vizitat cinci țări, în timp ce și-au împărțit experiențele cu peste 100.000 de persoane de pe Instagram.

În Costa Rica, aceștia au vizitat un vulcan activ. „Cât de multe poți învăța despre vulcani din sala de curs, comparativ cu atunci când poți vedea unul chiar în fața ta?”, a spus Chris pentru Mirror Online.

„Soția mea studia pentru a deveni asistentă la secția de pediatrie și nu ne vedeam niciodată și nu petreceam timp cu copiii, așa că ne-am gândit să plecăm la drum”, a spus Chris, întrebat fiind de ce a decis să părăsească Marea Britanie.

Chris a mai spus că învățătorii fetelor i-au sprijinit când au luat această decizie.

 

×