x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie din SUA, susţinătoare înfocată a dreptului la arme, a fost împuşcată de fiul său de patru ani

O femeie din SUA, susţinătoare înfocată a dreptului la arme, a fost împuşcată de fiul său de patru ani

10 Mar 2016   •   13:50
O femeie din SUA, susţinătoare înfocată a dreptului la arme, a fost împuşcată de fiul său de patru ani

O femeie din Florida a fost împuşcată de fiul ei de patru ani, în timp ce conducea maşina familiei, în nordul statului Florida, relatează ABC News.

Victima, Jamie Gilt, în vârstă de 31 de ani, deţine arma cu care a fost împuşcată. Ea este o susţinătoare înfocată a dreptului americanilor de a avea arme.

Potrivit poliţiei, un agent a remarcat o maşină oprită pe marginea drumului şi că femeia din ea părea să aibă o problemă. A oprit şi, când s-a apropiat de vehicul, a constatat că şoferiţa fusese împuşcată în spate, iar glonţul îi ieşise prin abdomen.

Wells le-a spus ofiţerilor că fiul său a împuşcat-o din greşeală. Femeia a fost dusă la spital şi este în stare stabilă.

Băiatul, care nu a fost rănit, a fost preluat de rude şi primeşte consiliere psihologică.

Anchetatorii încearcă în prezent să stabilească modul în care copilul a reuşit să pună mâna pe armă. Potrivit legii din Florida, este o infracţiune ca cineva să ţină o armă încărcată într-un loc în care au acces copiii.

Sursa: news.ro

×