x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiță a dispărut după ce a fost pedepsită de tatăl ei să stea singură afară la 3 dimineața

O fetiță a dispărut după ce a fost pedepsită de tatăl ei să stea singură afară la 3 dimineața

10 Oct 2017   •   11:31
O fetiță a dispărut după ce a fost pedepsită de tatăl ei să stea singură afară la 3 dimineața

O fetiță de 3 ani din Texas a dispărut după ce părinții acesteia au obligat-o să stea afară în mijlocul nopții, pentru că a refuzat să-și bea laptele. Poliția din Texas se află în căutarea ei, scrie BuzzFeed.

Sherine Mathews, despre care se crede că este în mare pericol, a fost văzută ultima dată de tatăl acesteia, Wesley Mathews, în vârstă de 37 de ani, în curtea din spate a casei lor din Richardson, Texas, la ora 3 dimineața, sâmbătă.

Wesley Mathews și-a dat fiica afară din casă pentru a o disciplina, după ce aceasta a refuzat să bea lapte. Acesta i-a spus să stea lângă copacul aflat în curtea lor. Când s-a întors, 15 minute mai târziu, să o verifice, aceasta nu mai era acolo.

Oficialii de la poliția locală lucrează cu cei de la FBI și US Marshals Service pentru a o găsi. Mathwes nu a raportat lipsa fiice sale pentru cinci ore.

Potrivit poliției, în locul unde a fost văzută ultima dată Sherin erau coioți. Curtea din spatele casei este, de asemenea, în apropierea unei linii de cale ferată.

Tatăl fetei a fost arestat sâmbătă sub acuzația de abandon sau punere în pericol a unui copil și a fost eliberat după plata unei cauțiuni de 250,000 de dolari, potrivit oficialilor.

×