x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oamenii de ştiinţă, ULUIŢI. Cum se nasc copiii într-un sat indian (VIDEO)

Oamenii de ştiinţă, ULUIŢI. Cum se nasc copiii într-un sat indian (VIDEO)

19 Aug 2013   •   12:22
Oamenii de ştiinţă, ULUIŢI. Cum se nasc copiii într-un sat indian (VIDEO)

Medicii încearcă să descopere misterul unui sat indian cu 250 de perechi de gemeni nascuti în doar 2.000 de familii. Localnicii spun că acest lucru se întâmplă de ani de zile şi numai în satul lor, în cele învecinate nefiind înregistrate atât de multe naşteri de gemeni. Ca să-i deosebească, femeile cer barbatilor sa se imbrace diferit, ca sa-i poata deosebi, e un fel de lege nescrisa a satului. De asemenea, misterul se adanceste, pentru ca... pana si animalele satenilor au gemeni.

Deși 250 de perechi de gemeni s-au înregistrat oficial în satul Kodinhi, doctorul care a analizat fenomenul, dr. Sribiju, consideră că numărul real este mult mai mare. "În opinia mea sunt in jur de 300-350 gemeni în limitele satului Kodinhi", a spus el. "Ceea ce este fascinant este numărul tot mai mare de gemeni, cu fiecare an care trece, în ultimii zece ani numărul de gemeni din Kodinhi s-a dublat."

Potrivit sătenilor, fenomenul a început cu trei generații în urmă. "Din datele pe care le-am strâns, aceasta minune medicală îşi are începuturile acum 60 sau 70 de ani", spune dr. Sribiju.




×