x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama, întrerupt de urlete: "Eşti Anticristul!". Vezi cum a reacţionat preşedintele SUA

Obama, întrerupt de urlete: "Eşti Anticristul!". Vezi cum a reacţionat preşedintele SUA

27 Sep 2011   •   05:52
Obama, întrerupt de urlete: "Eşti Anticristul!". Vezi cum a reacţionat preşedintele SUA

Aseara, discursul presedintelui Barack Obama a fost intrerupt, la sediul unei fundatii din Los Angeles, de un barbat care a inceput sa strige "Isus Hristos este Dumnezeu" si un "Dumnezeu crestin".

Presedintele SUA nu a intrat in panica, a avut o reactie degajata si normala si a dat aprobator din cap, cu un zambet in coltul gurii. "Mai intai, sunt de acord ca Iisus Hristos este Dumnezeu. Cred in acest lucru", a glumit Obama, raspunzand tiradei.

Barbatul a continuat insa sa tipe "Esti Anticristul!".

Intre timp, oamenii aflati in sala au inceput si ei sa strige "Inca patru ani! Inca patru ani!", facand aluzie la alegerile prezidentiale care vor avea loc in 2012.

Fortele de ordine l-au scos rapid pe scandalagiu din sala. Dupa acest incident, un alt "agitator" a strigat: "Nu uita de marijuana medicala!". Raspunsul lui Barack Obama a venit imediat: "Multumesc pentru asta".

"Sa traiti bine ca profesorii, domnule presedinte!"

Si presedintele Basescu a avut parte, in timpul mandatului, de cuvinte nu tocmai placute din partea oamenilor nemultumiti, dar, spre deosebire Obama, presedintele Romaniei nu a raspuns atacurilor degajat sau cu un zambet in coltul gurii. Un astfel de episod s-a petrecut in urma cu doi ani, la Targul Cascavelei de pe Valea Doftanei. Aici, discutiile aprinse au plecat de la expresia "Sa traiti bine!", lansata la alegerile prezidentiale din 2004.

"Traim bine, domnu' presedinte?", s-a adresat unul dintre participanti lui Traian Basescu. "Destul ne-ai mintit, gata!", a continuat el.

O femeie prezenta de asemenea la Targul Cascavelei a tinut sa-i dea cateva replici sefului statului. "Sa stiti ca mai sunt oameni care mai simt romaneste in Romania, dumneavoastra nu cred ca simtiti romaneste!", a afirmat ea.

"Asta sa n-o spui! Asta s-o spui la tine acasa!", i-a replicat presedintele.

"Sa vezi ce-ti fac ca ai facut poze cu 'Sa traiti bine'!", s-a mai auzit din multime. O alta persoana prezenta la Targ s-a referit la situatia celor care lucreaza in invatamant. "Sa traiti bine ca si profesorii, domnule presedinte, ca si profesorii sa traiti bine!", a spus femeia.

"Doamna, daca va uitati cat e venitul pe ora de lucru...", a fost raspunsul presedintelui.


×