x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OBSESIA unui băieţel de 9 ani te va lăsa fără cuvinte. "Le adoră încă de când era foarte mic. Le studiază toate detaliile"

OBSESIA unui băieţel de 9 ani te va lăsa fără cuvinte. "Le adoră încă de când era foarte mic. Le studiază toate detaliile"

19 Apr 2013   •   13:04
OBSESIA unui băieţel de 9 ani te va lăsa fără cuvinte. "Le adoră încă de când era foarte mic. Le studiază toate detaliile"

Lane Fountain este un băieţel de 9 ani din Marea Britanie care suferă de un sindrom extrem de rar ce dezvoltă dependenţa pentru un anumit obiect, scrie Daily Mail. În cazul lui Lane, dependenţa este pentru...aspiratoare.

Până în prezent, Lane a achiziţionat 17 aspiratoare şi se oferă în mod constant să-şi ajute părinţii la curăţenie.

Cea mai palpitantă activitate pentru Lane este să viziteze magazinele de aspiratoare, cu care se joacă cât e ziua de lungă.

"Oamenii care sufera de boala lui Lane tind sa dezvolte obsesii pentru diferite lucruri. In cazul lui Lane este vorba despre aspiratoare. Le adora inca de cand era foarte mic. Le studiaza toate detaliile, stie toate modelele si producatorii posibili. Camera lui este plina de aspiratoare si mai are cateva si in gradina. Partea haioasă este că nu se pricepe foarte tare să dea cu aspiratorul. Tinde să insiste pe aceeaşi pată multă vreme şi este distras de faptul că se uită mereu în oglindă atunci când dă cu aspiratorul", a declarat tatal lui, in varsta de 34 de ani.

Boala de care sufera Lane afecteaza una din 10.000 de persoane in intreaga lume.

×